Lees hier alles over onze Bootstrap 12 kolom-stramien en 12-6-4-3-2-1 kolom-stramien
Wat uw webbouwer ook zegt, ook uw nieuwe website kan gewoon in Wordpress gemaakt worden!

Uw WordPress website up-to-date voor 75,- euro per jaar

Brand New Fresh houdt uw WordPress website up-to-date voor 75,- euro per jaar! Op dit moment zijn er rond de 100 miljoen (!) websites gebouwd met WordPress en dat betekent dat ongeveer 25% van alle websites ter wereld WordPress websites zijn. Omdat WordPress zo veel gebruikt wordt is het dus ook steeds interessanter geworden voor hackers om achterdeurtjes te vinden in WordPress thema’s, plugins en WordPress zelf. Dus houdt uw WordPress website up-to-date!

De makers van WordPress doen er alles aan om WordPress zo veilig mogelijk te houden en brengen bijna maandelijks updates van WordPress uit. Ook de makers van WordPress thema’s en plugins brengen regelmatig nieuwe versies uit. Allemaal om te zorgen dat ontdekte kwetsbaarheden in de software zo snel mogelijk worden gerepareerd en om op die manier hackers buiten de deur van uw website te houden.

U begrijpt dat het regelmatig updaten van uw WordPress website geen overbodige luxe meer is. Het gezegde “If it ain’t broke don’t fix it” is vaak een goed advies maar niet bij WordPress. Het niet uitvoeren van updates kan er elk moment toe leiden dat hackers een zwakke plek vinden in uw verouderde versie van WordPress, het door u gebruikte thema of of de door u geïnstalleerde plugins.

Krijgt een hacker toegang tot uw website dan kan hij bijvoorbeeld uw website gebruiken om spam-mailtjes of mailtjes met mallware te versturen. Dat kan er voor zorgen dat uw website door uw webhostingbedrijf off-line wordt gezet. Ook is het mogelijk dat bezoekers van uw website een Google melding krijgen, dat de website die ze willen bezoeken niet veilig is.

Erg zonde omdat u zelf door regelmatig de aangegeven updates op uw websites uit te voeren de kans op problemen al een heel stuk kleiner kan maken.

Zelf geen zin of tijd? Wij doen de WordPress updates graag voor u!
Heeft u zelf geen tijd/zin om uw website te updaten dan willen wij dat graag voor uw doen. Voor 75,- euro excl. btw voeren wij alle updates uit die op uw website moeten worden gedaan. Wij controleren dagelijks of er updates voor uw website gedaan moeten worden en indien dat het geval is voeren wij die meteen uit.

Meer informatie
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.