Lees hier alles over onze Bootstrap 12 kolom-stramien en 12-6-4-3-2-1 kolom-stramien
BrandNewFresh Graphic Design Conversion

Pixel Perfect Grafisch ontwerp conversie / graphic design conversion

Bij BrandNewFresh kunt u terecht voor websites en webshops. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in één specifiek gedeelte van de markt. Dat is het omzetten van ontwerpen die gemaakt zijn door grafische ontwerpers naar ‘Pixel Perfect’ responsive websites. Dit noemen we Pixel Perfect Grafisch ontwerp conversie / graphic design conversion.

Pixel Perfect
BrandNewFresh heeft zijn oorsprong in de grafische branche waar wij van 1995 tot 2009 in werkzaam zijn geweest. Wij weten ‘The devil is in the detail’ en dat het dus het heel belangrijk is dat uw ontwerp voor een website tot op één pixel nauwkeurig wordt omgezet. Een lijn van 2 pixels hoog moet 2 pixels hoog worden en niet 1 of 3 pixels. Wij begrijpen dat indien een ontwerp niet Pixel Perfect wordt omgezet het ontwerp zijn kracht verliest. Daarom is BrandNewFresh dé partner voor Pixel Perfect Grafisch ontwerp conversie / graphic design conversion: het omzetten van grafische ontwerpen naar een ‘Pixel Perfect’ website.

100% responsive
Niet is zo vervelend als een website niet goed op een mobiele telefoon, tablet of monitor wordt weergegeven. Om een website goed te tonen maken wij gebruik van Bootstrap. Deze software zorgt er voor dat alle informatie op elk display van 320 tot 2560 pixels (en breder) perfect wordt weergegeven.

WordPress
Wilt u zelf makkelijk de inhoud van de website kunnen aanpassen dan kunnen wij uw grafisch ontwerp omzetten naar een WordPress template. Hierdoor wordt de website ook 100% responsive, krijgt de website precies de vormgeving die u heeft ontworpen maar kunt u of uw klant ook simpel zelf teksten en afbeeldingen plaatsen en aanpassen. Vaak is het maken van een WordPress template even voordelig als het omzetten van uw grafische ontwerp naar een HTML/CSS website.

Snel en voordelig
Als u uw ontwerp bij ons inlevert dan kunnen wij binnen 2 dagen uw website produceren. In de eerste dag maken we de website in grote lijnen en de 2de dag gebruiken we voor fine tunen. Als u uw ontwerp samen met alle content (foto’s en teksten) in een keer aanlevert kunt u binnen een week een ‘Pixel Perfect’ responsive website online hebben staan.

Wij rekenen 60 euro per uur excl btw en gemiddeld hebben wij zo tussen de 16 en 20 uur nodig van doorspreken van uw ontwerp tot en met het installeren van uw nieuwe website op uw server.

Heeft u een ontwerp dan kunt u dat altijd mailen naar wijzijn@brandnewfresh.com en dan sturen wij u binnen 1 dag een offertevoor uw project.

Onderhoud en Updaten
Als wij een website hebben opgeleverd hoeft het wat ons betreft daar niet op te houden. Wij voeren graag voor u alle updates uit die uw website nodig heeft en staan wij altijd voor uw klaar om aanpassingen aan uw website te maken waar u zelf geen kennis, zin of tijd voor heeft.

Voor u begint met ontwerpen
Voor u begint met het maken van uw ontwerp is het handig om Bootstrap Stramien 3 te bekijken. Door het .eps (Illustrator) bestand of .psd (Photoshop) bestand te downloaden van dit stramien en de inhoud te verwijderen, hou je een prachtig grid van verticale hulplijnen over waarmee je eenvoudig je nieuwe website in de standaard Bootstrap breedtes kan ontwerpen.

Nog vragen? Wij denken graag met u mee!
Een website ontwerpen is heel wat anders dan het maken van een folder of een flyer. Het kan dus zijn dat u dingen tegenkomt waar u hulp of advies bij nodig heeft. Schroom dan niet en bel ons op 010 – 3400 355 en wij helpen u graag op weg.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.