Lees hier alles over onze Bootstrap 12 kolom-stramien en 12-6-4-3-2-1 kolom-stramien
Snelste en voordeligste internetbureau van Nederland: BrandNewFresh.com

Snelste en voordeligste internetbureau van Nederland: BrandNewFresh.com

BrandNewFresh bestaat sinds 2009 en is sinds die tijd uitgegroeid tot het snelste en voordeligste internetbureau van Nederland. In die periode hebben wij meer dan honderd WordPress websites gemaakt en ons gespecialiseerd in het maken van WordPress Thema’s.

Bij ons kunt u terecht voor de volgende soorten van WordPress websites:

  • WordPress websites waarvoor een grafisch ontwerper een ontwerp voor heeft gemaakt en waar wij een ‘Pixel Perfect’ responsive WordPress thema van maken
  • WordPress websites waarvan we van een oude WordPress, html of Joomla website het ontwerp namaken maar dan in een responsive WordPress thema
  • WordPress websites met een gekocht thema

1. Productie van een WordPress website met als basis een ontwerp van een grafisch ontwerper
Buiten dat we het snelste en voordeligste internetbureau van Nederland wilde zijn, hebben we ons ook gespecialiseerd in ‘graphic design conversion‘. Hiermee bedoelen we het pixel perfect omzetten van een grafisch ontwerp dat wordt aangeleverd door de klant of een grafisch ontwerper naar een perfect werkenden WordPress website. Aan de hand van dit ontwerp maken we een snel en responsive WordPress thema dat 1 op 1 een kopie is van het grafisch ontwerp en nauwelijks gebruik maakt van plugins. BrandNewFresh werkt met vele grafisch ontwerpers samen en in het overzicht van onze opdrachten zijn voorbeelden van deze opdrachten te zien. Wilt u meer informatie over graphic design conversion dan kunt u daarover lezen in dit artikel.

2. Productie van een WordPress website met als basis een bestaande website
De eerste WordPress websites waren nog niet responsive, dat betekent dat die WordPress websites nog niet automatisch de vertoning van de inhoud van de website aanpaste voor het het scherm waar de website op bekeken werd. Dus of je nu op een mobile telefoon of een 30 inch monitor de website bekeek overal werd dezelfde website getoond. We hebben een aantal van deze niet responsive WordPress websites nagebouwd in ons eigen ‘blank’ WordPress thema waardoor onze klanten niet een nieuwe website hoefde te laten maken, en de look en feel van de oude website behouden werd. We maakte alleen een nieuw thema en hierdoor werd hun WordPress website op alle schermen goed te bekijken. Dus op mobiele telefoons, tablets, laptops en desktop computers met grote schermen, overal is de website voortaan goed te bekijken.

Ook hebben we meerdere Joomla en HTML websites omgezet naar een WordPress website. Ook hier bouwde in ons ‘blank’ WordPress thema de oude Joomla of HTML website pixel voor pixel na zodat er voor de vast bezoekers van de website niets m.b.t. de look & feel van de website veranderde. Hierdoor werd het voor onze klant een stuk eenvoudiger om zelf aanpassingen aan de website te maken. Bovendien kan de klant na de omzetting gebruik maken van de vele gratis plugins die WordPress biedt. Hierdoor kan de klant zonder investering extra functionaliteit aan de website toevoegen. Bovendien is het CMS van WordPress vaak veel simpeler om mee te werken voor de klant dan bijvoorbeeld Joomla.

Dus ook voor het nabouwen in WordPress van een huidige website kunt u terecht bij BrandNewFresh.com het snelste en voordeligste internetbureau van Nederland

3. Productie van een WordPress website met als basis een gekocht thema
Via websites als themeforest.net zijn veel prachtige thema te koop. Voor klanten die geen gebruik willen maken van een grafisch ontwerper kan een thema van themeforest.net een uitkomst zijn. Op die manier kan een klant toch een goed ontworpen website krijgen zonder een heel ontwerp traject te hoeven doorlopen. Vaak zijn er ook wel nadelen aan een gekocht WordPress thema. Zo kan het zijn dat uw concurrent precies hetzelfde thema koopt (welk thema u gebruikt is namelijk zeer eenvoudig te zien), bent u vaak minder flexibel in het maken van aanpassingen aan het thema en kan het best ingewikkeld zijn om met een thema aan de slag te moeten gaan omdat elke thema bouwer dingen net weer op een andere manier oplost.

Wij hebben heel veel van dit soort websites voor onze klanten gemaakt maar omdat wij daar, buiten het vullen en installeren van de website, vaak geen eigen stempel op kunnen drukken vermelden wij deze niet in ons opdrachten overzicht waar wel alle projecten staan vermeld die van de grond af aan hebben gebouwd.

Wat doen we nog meer?
Buiten het bouwen van nieuwe websites kunt u ook bij ons terecht voor het aanpassen van uw huidige website. Misschien werken er onderdelen op uw website niet meer goed of werkt uw WordPress website helemaal niet meer; ook kan kunt u bij ons terecht. Ook hebben wij een update service waar wij voor 75 euro per jaar uw WordPress website een heel jaar helemaal up-to-date houden.

Het snelste en voordeligste internetbureau met bovendien uitstekende service
Wij horen vaak van klanten die naar ons ons overstappen voor hun WordPress werkzaamheden dat ze vaak zo lang moesten wachten tot hun vorige internetbureau reageerde. Soms duurde het weken voor kleine dingetjes werden aangepast op hun website. Wij van BrandNewFresh.com vinden het erg belangrijk dat onze klanten snel antwoord krijgen op hun mailtjes en ons altijd makkelijk kunnen bereiken op de manier die zij het prettigs vinden. Op alle mailtjes geven we tijdens kantoortijden binnen het uur antwoord en aanpassingen worden altijd van maandag tot en met vrijdag binnen 24 uur gedaan. Wilt u per mail of telefoon of via Skype of Whatsapp communiceren met onze medewerkers het maakt ons niet uit wij passen ons graag aan naar de wensen van de klant.

Wilt u ook klant worden van het snelste en voordeligste internetbureau van Nederland?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.