Nieuwe website voor V8 Architects

Klik hier en bekijk de Nieuwe website voor V8 Architects

Meer informatie

Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op en bel +31(0)10 – 411 11 48 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Gebruikte techniek

HTML, CSS, Bootstrap, PHP, WordPress en JAVAScript.

Nieuwe website voor V8 Architects

V8 Architects is een toonaangevend architectenbureau, gevestigd in Rotterdam. Een aantal van hun in het oog springende ontwerpen zijn de 150 meter hoge Cooltoren en de uitbreiding van de KPN toren in Rotterdam, het Sijthoff gebouw in Den Haag, Building 026 in Arnhem en Mediahaven in Amsterdam.

Om hun projecten nog beter te kunnen presenteren, vroegen zij BrandNewFresh om een nieuwe website te maken. Na een indexatie van hun wensen zijn wij begonnen met de bouw van de website en leverden binnen 5 werkdagen de eerste opzet op. Na enkele aanpassingen kon 3 weken na het eerste gesprek de nieuwe website online worden gezet.

Bijzonderheden in de website zijn het Masonry Grid, waardoor alle projecten van V8 Architects op een Pinterest-achtige manier worden getoond, en de Bootstrap slider die de bezoeker als eerste te zien krijgt als de website wordt bezocht. Deze standaard Bootstrap Carrousel hebben wij zo aangepast dat het bureau zelf eenvoudig hier afbeeldingen en video’s kan plaatsen.

De nieuwe website is zo opgezet dat alles draait om de beelden van alle projecten en nieuwsberichten die V8 Architects op de website heeft geplaatst.

Na opleveren van de website heeft SEO Consultant Armand Verhoef de website ook nog voor SEO geoptimaliseerd zodat de website nu prima geïndexeerd kan worden door Google waardoor de vindbaarheid in Google gegarandeerd is.

 

 

Meer informatie

Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op en bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Gebruikte techniek

HTML, CSS, Bootstrap, PHP, WordPress en JAVAScript.