Lees hier alles over onze Bootstrap 12 kolom-stramien en 12-6-4-3-2-1 kolom-stramien

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop? Neem dan contact met ons op!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Nieuwe website voor the Forever27Club

Buiten dat Tom en Quin de mooiste websites maken als BrandNewFresh draaien zij ook als DJ’s onder de naam The Forever27Club overal in Nederland en België zaaltjes plat.

Onlangs kregen ze wat tips om hun website nog aantrekkelijker te maken voor boekers van DJ’s voor feesten, partijen en festivals. Na die tips allemaal door te hebben gevoerd op de website ontbrak er nog een heel essentieel ding: goede foto’s. The Forever27Club had eigenlijk maar een goede foto en dat is best wel weinig voor DJ’s die dit jaar (2023) al weer 10 jaar lang actief zijn.

Quin had op een netwerkborrel een vreselijk grappig man Xander Koppelmans ontmoet die ook nog een communicatie specialist bleek te zijn en in het verleden foto’s had gemaakt van veel bands waaronder Blof en Racoon.

Quin trok de stoute schoenen aan en vroeg Xander of hij ‘een paar foto’s kon maken’. Xander wilde dat wel doen en een ‘paar foto’s’ werd een foto sessie van 4 uur waar iedereen aan het eind pijn zijn buik had van het lachen en de worstenbroodjes.

Gezien het ‘materiaal’ waar Xander mee moest werken, het uiterlijk van Tom en Quin dus, vertelde hij ons bij voorbaat al dat we blij moesten zijn als er 4 redelijke foto’s zouden overhouden aan deze marathon fotosessie.

Gelukkig bleek in werkelijkheid dat de fotosessie meer dan 40 goede foto’s had opgeleverd al ligt dat natuurlijk meer aan de kunde van Xander dan aan Quin en Tom.

Nadat we de foto’s van Sander hadden gekregen hebben we deze op de website van The Forever27Club gezet. Wij zijn superblij met het resultaat, we horen graag wat jij er van vindt. Wil je een keer naar een avond waar the Forever27Club de plaatjes draait kijk dan in de agenda op de website.

Heb je trouwens een feest, partij of festival en wil je Tom en Quin van the Forever27Club boeken om de boel op z’n kop te zetten? Kijk dan op de website of bel Tom voor de mogelijkheden +31(0)6 – 50 81 32 27.

Gebruikte techniek bij de bouw van deze websiteBekijk de website

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop? Neem dan contact met ons op!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.