Nieuwe website voor Lacet Niederrhein

Klik hier en bekijk de Nieuwe website voor Lacet Niederrhein

Meer informatie

Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op en bel +31(0)10 – 411 11 48 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Gebruikte techniek

HTML, CSS, Bootstrap, PHP, WordPress en JAVAScript.

Nieuwe website voor Lacet Niederrhein

Lacet Niederrhein is de grootse bouwer van Chalets in Duitsland en verkoopt de chalets in Nederland en Duitsland. Klanten kunnen kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tweede woning die perfect past bij hun wensen. De chalets van Lacet Niederrhein zijn geschikt als heerlijk ontspannen vakantie- of recreatieverblijf of de klant nu kiest voor een basismodel of maatwerkwoning.

José Smits-Bastiaanssen van 8ontwerp.nl maakte het ontwerp voor de website en BrandNewFresh heeft van dit ontwerp een pixel perfect en responsive WordPress thema gemaakt.

Samen met Rick Vugts van The Experience Marketing is de website helemaal voor SEO geoptimaliseerd.

Hiervoor werd het BNF 04 thema gebruikt, een zogenaamd blank thema, dat daarna helemaal gestyled is zoals het ontwerp voorschreef. Omdat dit BNF 04 thema al responsive is gemaakt door gebruik te maken van bootstrap is de website ook zeer goed te bekijken op tablets en telefoons.

Dit is het grootste project dat BrandNewFresh tot nu toe heeft uitgevoerd en we moesten door de complexiteit van het de website vele extra technische aanpassingen aan het thema worden gemaakt.

Zo heeft de website 4 extra custom posttypes om alle verschillende berichten stromen (Blog, Inspiratie, BasisModellenCampings en Recreatieparken en Gemeenten en instellingen) makkelijk te kunnen aanpassen en tonen, moesten er voor de SEO en de tweetaligheid een heleboel aanpassingen worden gemaakt om o.a. de URLs en breadcrumbs goed te tonen, en moesten de Header en Footer automatisch veranderen als er van Nederlands naar Duits of andersom geschakeld werd door een klant.

 

Meer informatie

Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op en bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Gebruikte techniek

HTML, CSS, Bootstrap, PHP, WordPress en JAVAScript.