Klik hier en bekijk de Nieuwe website voor het AD Sportfilmfestival Rotterdam

Meer informatie

Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op en bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar quin@brandnewfresh.com.

Gebruikte techniek

WordPress, PHP, HTML, CSS, Bootstrap JavaScript.

Nieuwe website voor het AD Sportfilmfestival Rotterdam

Het AD Sportfilmfestival Rotterdam had al een website gemaakt door Tot En Met Ontwerpers maar wilde meer functionaliteit toevoegen. Martijn van Egmond van Tot En Met Ontwerpen maakte een nieuw ontwerp en vroeg ons van BrandNewFresh om de website naar aanleiding van dit ontwerp opnieuw te maken.

Het AD Sportfilmfestival Rotterdam wordt van 6 tot 8 april gehouden in Cinerama Filmtheater in Rotterdam

De nieuwe website van het AD Sportfilmfestival Rotterdam heeft een paar bijzondere functionaliteiten:

 • De website heeft 3 verschillende homepages die zeer eenvoudig gewisseld kunnen worden
  • Homepage 1 met ticketinformatie en met de laatste 3 nieuwsberichten (wordt getoond ruim voor het festival)
  • Homepage 2 met ticketinformatie, 5 willekeurige films uit het totale filmaanbod en de laatste 3 nieuwsberichten (deze versie van de homepage wordt getoond enkele weken voor het festival tot het begin van het festival)
  • Homepage 3 met een overzicht van de films (filmladder) die nog gaan worden vertoond op het festival (deze versie van de homepage wordt getoond tijdens het festival)
 • Voor elke film wordt er een apart bericht/post aangemaakt in WordPress. Hier kunnen buiten alle informatie over de film (o.a. regisseur, taal, lengte) ook alle gegevens van de vertoning worden ingevuld. Hierdoor wordt de film automatisch toegevoegd aan het blokkenschema en de filmladder tijdens het festival. Bovendien kan hier ook een link ingevuld worden naar het tickets systeem voor de vertoning(en) van deze film op het filmfestival.
 • Films kunnen nu meteen gekocht worden door in elke filmoverzicht op de link bij de film te klikken
 • Een blokkenschema voor elk van de 3 dagen van het festival dat automatisch gegenereerd wordt door gegevens die bij de film informatie zijn ingevoerd.
 • Filmladder: een totaaloverzicht van alle films die op het festival nog gaan worden getoond die wordt gegenereerd door gegevens die bij de film informatie zijn ingevoerd. Voor het festival is de complete Filmladder te zien maar als er tijdens een festival een film is begonnen verdwijnt deze automatisch uit het totaaloverzicht. Bezoekers van het festival kunnen dus zeer eenvoudig op hun mobiele telefoon zien welke films die dag nog gaan worden vertoond en kunnen meteen met hun telefoon een ticket kopen voor die film.

Voor al de bovenstaande onderdelen zijn geen plugin’s gebruikt maar zijn allemaal gemaakt door het aanpassen van het BNF 03 WordPress Theme.

Meer informatie

Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op en bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar quin@brandnewfresh.com.

Gebruikte techniek

WordPress, PHP, HTML, CSS, Bootstrap JavaScript.