Lees hier alles over onze Bootstrap 12 kolom-stramien en 12-6-4-3-2-1 kolom-stramien

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop? Neem dan contact met ons op!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Nieuwe website voor Desto Allround

Juliëtte Waard van Aid& Quality vroeg ons een tijd geleden of wij interesse hadden om een nieuwe website te maken voor Desto Allround. Natuurlijk wilde wij Juliëtte en Desto Allround graag helpen!

Juliëtte maakte een ontwerp voor de website en Quin van BrandNewFresh bouwde dit ontwerp pixelperfect na. Het ontwerp dat Juliëtte had gemaakt was een ontwerp voor desktop computers maar Quin maakte dit ontwerp ook geschikt om goed te kunnen bekijken om kleinere schermen zoals laptops, tablets en mobiele telefoons.

Eigenlijk is het ontwerp een onepage website, dus een homepage waar al heel veel informatie te zien is, met nog enkele extra pagina’s waar meer informatie over het bedrijf gevonden kan worden. In de toekomst kunnen er door Desto Allround indien ze dat wensen simpel extra pagina’s worden toegevoegd om hun klanten nog meer informatie te geven.

Desto Allround is dé go-to partner, voor hulp bij al uw technische uitdagingen! Desto is een echt familie bedrijf wat zich, in de 22 afgelopen jaren, ontwikkelt heeft tot een gevestigde naam in technisch support en onderhoud. Met veel lokale en buitenlandse bedrijven als klanten is Desto een bekende speler binnen haar bedrijfstak.

Bij Desto Allround kunt u terecht voor RVS Constructies, Elektrotechniek, motor- en machine services en zijn de Desto’s monteurs zijn gecertificeerd om opdrachten op offshore locaties uit te mogen voeren.

Wij wensen Desto Allround veel succes met hun nieuwe website!

Gebruikte techniek bij de bouw van deze websiteBekijk de website

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop? Neem dan contact met ons op!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.