BrandNewFresh Wordpress

WordPress website snel en voordelig

WordPress website snel en voordelig en professionele website online!

  • Is uw website niet goed te bekijken op mobiele telefoons of tablets?
  • Kunt u zelf niet de teksten wijzigen op uw website?
  • Is uw website niet goed te vinden op Google?

Heeft u op een of meer van deze vragen ‘ja’ geantwoord dan is het misschien een goed idee om uw huidige website te laten omzetten naar WordPress.

Met WordPress kunt u zelf uw website aanpassen!
Wordpress is een zogenaamde CMS (Content Management Systeem) waarmee u heel simpel zelf teksten kan aanpassen en foto’s plaatsen op uw website. Het aanpassen van teksten of het plaatsen van een foto in WordPress is bijna net zo simpel als het werken met Microsoft Word.

Een nieuwe website heeft u al voor 600 euro
Gemiddeld duurt het maken van een nieuwe WordPress website bij ons ongeveer 10 uur*. Wij rekenen daarvoor 60 euro per uur en dat betekent dus dat u al voor 600 euro een nieuwe WordPress website kunt hebben.
Wij maken uw nieuwe website op onze eigen server, waar alleen wij en u toegang toe hebben. Als de website de uitstraling en functionaliteit heeft die u wenst, voegen wij alle informatie van uw ‘oude’ website toe aan de nieuwe WordPress website. Als u helemaal 100% tevreden bent plaatsen wij pas de nieuwe WordPress website op de plek van uw oude website. Uw website is dus tijdens het hele proces goed bereikbaar en is dus nooit offline.

Wel WordPress maar geen nieuwe uitstraling van uw website?
Misschien wilt u helemaal geen nieuwe website maar alleen voordelen van WordPress, ook dan kunnen wij u helpen. WordPress werkt met zogenaamde “thema’s”. Deze WordPress thema’s bepalen hoe een WordPress website er uit gaat zien. U zou een thema kunnen zien als de ‘verpakking’ van de WordPress website.

BrandNewFresh.com kan voor u een eigen thema maken dat er voor zorgt dat uw nieuwe WordPress website er precies uit gaat zien als uw huidige website. Wel maken wij natuurlijk uw nieuwe website ‘responsive’ waardoor deze dan goed te bekijken is op mobiele telefoons en tablets. Ook dan kunt u natuurlijk zelf de teksten en afbeeldingen aanpassen op uw website.

WordPress websites: altijd uitstekend vindbaar in Google!
Of u nu een website laat maken met een nieuwe uitstraling of uw oude vormgeving behoudt, WordPress zorgt ervoor dat uw website uitstekend geïndexeerd wordt door Google. Hierdoor zullen uw potentiële klanten uw website veel beter kunnen vinden.

Meer informatie
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31 (0) 10 411 11 48 (algemeen)  of mail naar quin@brandnewfresh.com.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

*) 10 uur is een gemiddelde tijd die wij normaal gesproken voor het hele proces van het omzetten van een website naar WordPress nodig hebben. Aantal uren die wij aan een website moeten werken ligt aan de wensen die u heeft m.b.t. uitstraling en functionaliteit en de hoeveelheid informatie die wij van uw huidige website naar de nieuwe WordPress website moeten overzetten. Wij maken graag voor u een op maat gemaakt offerte zodat u zeker bent van het factuur bedrag dat u moet gaan betalen.