Lees hier alles over onze Bootstrap 12 kolom-stramien en 12-6-4-3-2-1 kolom-stramien
BrandNewFresh Graphic Design Conversion

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop? Neem dan contact met ons op!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

WordPress websites met Bootstrap d.m.v. HTML, CSS, JavaScript en PHP

Toen wij begonnen met het maken van WordPress websites werd er in de branche veel gebruik gemaakt van gekochte WordPress thema’s. De klant liet dan zien welk ontwerp er gewenst was voor de nieuwe website en daar werd een thema bij gezocht dat al het dichts bij de gewenste vormgeving van de nieuwe website kwam. Daarna werd stap voor stap het thema aangepast.

Omdat die manier van werken vaak inhield dat er een heleboel code dubbel werd geplaatst vonden wij dat geen fijne manier van werken. In het originele ontwerp van het thema stond dan bijvoorbeeld dat een kop in een bepaalde kleur rood moest worden getoond maar dan werd door websitebouwers verder in de code dan de kleur aangepast naar de uiteindelijke kleur. Dit is dus een aanpassing op de originele code en resulteert in meer code dan nodig is bovendien zorgde deze manier van werken vaak problemen die ergens ineens onverwacht de kop op steken.

We gingen op zoek hoe een WordPress thema gemaakt wordt en ontwikkelde daar na een zo genaamd ‘blank theme’ het BNFTheme voor. In dit ‘BNFTheme zit bijna bijna geen vormgeving en styling in zit behalve het hoogst noodzakelijke.

In de loop der tijd hebben wij meerder versie van dit BNFTheme gemaakt doordat we in de afgelopen jaren dit aangepast hebben naar de wensen van de klant en de veranderingen in bijvoorbeeld Bootstrap en WordPress zelf.

Dat BNFTheme05 gebruiken wij nu dagelijks  als basis voor al onze Graphic Design Conversion projecten, het omzetten van een grafisch ontwerp naar een super snel responsive WordPress Thema.

Omdat we dus met een ‘schoon canvas’ beginnen bestaat de uiteindelijke code van het thema dat wij maken uit de hoogst noodzakelijke code waar veel gekochte thema’s voorzieningen moeten hebben voor allerlei opties waardoor deze thema’s enorm groot en onbeheersbaar worden.

Buiten het omzetten van een grafisch ontwerp naar een super snel responsive WordPress Thema gebruiken we dit BNFTheme05 ook voor het 1 op 1 nabouwen van bijvoorbeeld een bestaande Joomla website naar een WordPress website of als basis voor een nieuwe website waar wij zelf het ontwerp voor hebben gemaakt samen met de klant.

Daarnaast gebruiken we zo min mogelijk plugins waardoor de website ook sneller blijft en er minder kans is op (update) problemen.

Aanpassingen waar andere programmeurs plugins voor gebruiken lossen wij op door deze code rechtstreeks in het thema te programmeren.

Om dergelijke thema’s te kunnen produceren maken wij gebruik van HTML5, CSS3, Java-Script, WordPress, Bootstrap en PHP.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Gebruikte techniek bij de bouw van deze website

HTML, CSS, Bootstrap, PHP, WordPress en JAVAScript.

Bekijk de website

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop? Neem dan contact met ons op!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.