Lees hier alles over onze Bootstrap 12 kolom-stramien en 12-6-4-3-2-1 kolom-stramien
BrandNewFresh Wordpress

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop? Neem dan contact met ons op!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Ook uw website idee kan gewoon in WordPress gemaakt worden!

Vraag gratis een second opinion over uw te bouwen website bij BrandNewFresh

In de afgelopen maanden zijn we een aantal keer in gesprek gekomen met mensen die zeer teleurgesteld waren over de nieuwe website die ze bij andere webbouwers hadden laten bouwen. Ten eerste kwam dit omdat deze nieuwe website heel veel geld had gekost om te bouwen. Ook waren ze teleurgesteld dat de nieuwe website niet gebouwd kon worden in WordPress volgens de webbouwer van hun nieuwe website, terwijl ze dit wel heel graag wilde. In alle keren dat we daarna naar zo’n website hebben gekeken konden wij werkelijk geen enkele reden vinden waarom de website, die uiteindelijk was gebouwd, niet in WordPress gebouwd had kunnen worden .

Wij hebben het idee dat de reden dat webbouwers liever niet een website in WordPress willen bouwen in de meeste gevallen dat meer te maken heeft met de insteek of kennis van de webbouwer dan de beperkingen van WordPress.

Wij denken dat dit meestal te maken heeft met een gebrek aan kennis van het bouwen van WordPress websites door de webbouwer, of dat de manier waarop ze de website wel hebben gemaakt veel meer tijd kost (dus meer uren op de factuur), of omdat er gebruik gemaakt wordt van een speciaal CMS (Content Management Systeem) / systeem dat alleen maar door deze webbouwer kan worden onderhouden of aangepast zodat u wel klant moet blijven van deze webbouwer.

Wij van BrandNewFresh kunnen elk ontwerp omzetten in een responsive WordPress thema. Ook werken wij niet met contracten en vinden dat we zo onze best moeten doen voor onze klanten dat ze er niet aan denken om naar een andere webbouwer te gaan. Daarom werken we ook graag met WordPress omdat de klant zelf heel veel kan aanpassen en toevoegen aan de website en andere programmeurs met kennis van WordPress gewoon aan het werk kan met de door ons gebouwde WordPress website.

Even voor de duidelijkheid een paar dingen op een rijtje
Om te voorkomen dat u op basis van foute informatie van andere webbouwers een verkeerde beslissing neemt zetten wij graag een paar dingen voor u op een rijtje:

  1. Een ingewikkeld grafisch ontwerp kan prima worden omgezet naar een responsive WordPress thema. Kijk maar bij de opdrachten die we al hebben uitgevoerd daar staan genoeg bijzondere ontwerpen tussen.
  2. Als u extra functionaliteit op de website wilt hebben (webshop, agenda, blokkenschema, video, fotogalerie, meerdere talen enz enz) ook dat kan allemaal in WordPress.
  3. Zelf als ingewikkelde webpagina’s aanpassen? Dat kan ook prima in WordPress door gebruik te maken van een ‘page builder’ als WPBakery Page Builder die we voor u aan de website kunnen toevoegen.

Natuurlijk zijn er sommige websites die beter op een andere manier gemaakt kunnen worden dan met WordPress maar 90% van de websites die moeten worden gebouwd zijn niet zo ingewikkeld dat deze niet in WordPress gemaakt kunnen worden. Elke website die informatie moet tonen en uit niet meer dan 50 pagina’s bestaat kan in 99% van de gevallen gewoon in WordPress worden gemaakt. Alleen bijvoorbeeld ingewikkelde webshops met duizenden artikelen en meerdere url’s en websites met enorm veel content die uit externe databases moet worden gehaald kunnen beter niet met WordPress worden gemaakt.

Wilt u een second opinion? Bel of mail ons!
Bent u benieuwd of uw nieuwe website in WordPress gemaakt kan worden (zelfs ondanks uw webbouwer heeft gezegd van niet) bel of mail ons dan gerust. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen. Wilt u weten wat het zou kosten als wij die website in WordPress voor u bouwen, dan maken we binnen 24 uur voor u een vrijblijvende offerte. Maar ook al wilt u puur alleen informatie, bel of mail ons gerust, wij helpen u graag.

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Bekijk de website

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop? Neem dan contact met ons op!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.