BrandNewFresh Bootstrap

Voor grafisch ontwerpers: De BNF Bootstrap stramienen

Het grafisch ontwerpen van een goede website die aan alle moderne eisen voldoet is niet eenvoudig. Om in ieder geval meteen goed te beginnen hebben wij van BrandNewFresh ‘De BNF Bootstrap stramienen’ gemaakt.

Voor grafisch ontwerpers is het namelijk niet eenvoudig om een goed stramien te vinden dat als basis kan dienen om een website te ontwerpen. Welke breedte neem je als uitgangspunt voor de breedte van de nieuwe Bootstrap website? Wat is de breedte van een 1/3 kolom op een website die met Bootstrap is gemaakt? Dat los je in een keer op met deze stramienen.

Wij van BrandNewFresh hebben we een drietal voorbeelden gemaakt van kolommen in verschillende Bootstrap breedtes.

  1. Bootstrap Stramien 1 is een overzicht van alle standaard kolombreedtes van Bootstrap
  2. Bootstrap Stramien 2 is een overzicht van de meest gebruikte kolombreedtes van Bootstrap
  3. Bootstrap Stramien 3 is een stramien met 12 kolommen met een 1/12 kolombreedtes van Bootstrap

Van alle stramienen hebben we een .eps, een .pdf en vaak ook een .psd file gemaakt. Bovendien kun je ook van alle stramienen een responsive online voorbeeld bekijken om precies te kunnen zien wat Bootstrap (met standaard instellingen) doet met de breedte van kolommen in verschillende browser breedtes. De breedtes worden automatisch in het aantal pixels getoond in elke kolommen.

Klik hier als u meer informatie wilt over het omzetten van uw grafisch ontwerp naar een ‘Pixel Perfect’ responsive website

Vooral Bootstrap Stramien 3 is erg handig omdat daar alle 12 Bootstrap kolommen inclusief padding tot op halve pixel nauwkeurig zijn neergezet en voorzien van hulplijnen.

Door het .eps (Illustrator) bestand of .psd (Photoshop) bestand te downloaden en de inhoud te verwijderen, hou je een prachtig grid van verticale hulplijnen over waarmee je eenvoudig je nieuwe website in de standaard Bootstrap breedtes kan ontwerpen.

Bootstrap Stramien 1


Een overzicht van alle standaard kolombreedtes van Bootstrap

Downloads:
Bootstrap Stramien 1 als PDF
Bootstrap Stramien 1 als EPS
Bootstrap Stramien 1 live voorbeeld

Bootstrap Stramien 2


Een overzicht van de meest gebruikte kolombreedtes van Bootstrap

Downloads:
Bootstrap Stramien 2 als PDF
Bootstrap Stramien 2 als EPS
Bootstrap Stramien 2 als PSD
Bootstrap Stramien 2 live voorbeeld

Bootstrap Stramien 3


Een stramien met 12 x 1/12 kolommen van Bootstrap

Downloads:
Bootstrap Stramien 3 als PDF
Bootstrap Stramien 3 als EPS
Bootstrap Stramien 3 als PSD
Bootstrap Stramien 3 live voorbeeld

Klaar met je ontwerp?
Ben je klaar met het ontwerp door de nieuwe website dan kan je dat zo aan de bouwer van je nieuwe website geven. Heb je nog niemand gevonden die jouw ontwerp uit Photoshop, InDesign of Illustrator om gaat zetten naar een perfect werkende responsive website, dan maken wij graag een offerte voor. Heb je wel al een websitebouwer dan zijn we blij dat we je hebben kunnen helpen bij het vereenvoudigen van het maken van je nieuwe responsive website ontwerp!

BrandNewFresh.com specialist in het omzetten van grafische ontwerpen in een pixel perfect responsive website
Wij van BrandNewFresh hebben met onze graphic design conversion gespecialiseerd in het ‘PixelPerfect’ omzetten van grafische ontwerpen die zijn gemaakt in Photoshop (.psd / .tif / .eps / .eps), Illustrator (.ai /.eps. / pdf), InDesign (.indd / .pdf) of een ander grafisch programma.

Wij zetten elk grafisch ontwerp om in een perfect werkende responsive website al dan niet voorzien van een WordPress CMS en/of Woocommerce shop of OpenCart Shop en programmeren in html, css, javascript, php en maken gebruik van o.a. Bootstrap.

Nog vragen? Wij denken graag met u mee!
Een website ontwerpen is heel wat anders dan het maken van een folder of een flyer. Het kan dus zijn dat u dingen tegenkomt waar u hulp of advies bij nodig heeft. Schroom dan niet en bel ons op +31 (0) 10 411 11 48 (algemeen) en wij helpen u graag op weg.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.