Lees hier alles over onze Bootstrap 12 kolom-stramien en 12-6-4-3-2-1 kolom-stramien
BrandNewFresh Bootstrap

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop? Neem dan contact met ons op!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Voor grafisch ontwerpers: De BNF Bootstrap stramienen

Het grafisch ontwerpen van een goede website die aan alle moderne eisen voldoet is niet eenvoudig. Om in ieder geval meteen goed te beginnen hebben wij van BrandNewFresh ‘De BNF Bootstrap stramienen’ gemaakt.

Deze stramienen zijn gemaakt voor de nieuwste versie van Bootstrap (v5). Bootstrap is een systeem dat is ontwikkeld door de programmeurs van Twitter om websites responsive te maken. Wij gebruiken Bootstrap voor het maken van responsive WordPress thema’s, net als de meeste website bouwers.

Hier kunt je lezen hoe een samenwerking met BrandNewFresh.com in z’n werk gaat.

Voor grafisch ontwerpers is het namelijk niet eenvoudig om een goed stramien te vinden dat als basis kan dienen om een website te ontwerpen. Welke breedte neem je als uitgangspunt voor de breedte van de nieuwe Bootstrap website? Wat is de breedte van een 1/3 kolom op een website die met Bootstrap is gemaakt? Dat los je in een keer op met deze onderstaande stramienen.

Van het 12 koloms stramien hebben we een .eps,  .pdf,  .psd en .indd file gemaakt. Bovendien kun je ook van het stramien een responsive online voorbeeld bekijken om precies te kunnen zien wat Bootstrap (met standaard instellingen) doet met de breedte van kolommen in verschillende browser breedtes.

Klik hier als je meer informatie wilt over het omzetten van uw grafisch ontwerp naar een ‘Pixel Perfect’ responsive website

Het Bootstrap Stramien  is erg handig omdat alle 12 Bootstrap kolommen inclusief padding zijn neergezet en voorzien van hulplijnen.

Door het .eps (Illustrator) bestand, .indd (Illustrator) bestand of .psd (Photoshop) bestand te downloaden en de inhoud te verwijderen, hou je een prachtig grid van verticale hulplijnen over waarmee je eenvoudig je nieuwe website in de standaard Bootstrap breedtes kan ontwerpen.

Bootstrap 12 kolommen
(klik op de afbeelding om werkend voorbeeld te bekijken)

Een stramien met
12 x 1 kolommen
van Bootstrap

Bootstrap 12 – 6 – 4 – 3 – 2 – 1 kolommen
(klik op de afbeelding om werkend voorbeeld te bekijken)

Een stramien met
12 – 6 – 4 – 3 – 2 – 1
kolommen van Bootstrap

 

Download Bootstrap stramien voor Bootstrap v5 als:
.PSD (PhotoShop)
.EPS (Illustrator)
.PDF (Illustrator / Acrobat)
.INDD (InDesign)

Klaar met je ontwerp?
Ben je klaar met het ontwerp door de nieuwe website dan kan je dat zo aan de bouwer van je nieuwe website geven. Heb je nog niemand gevonden die jouw ontwerp uit Photoshop, InDesign of Illustrator om gaat zetten naar een perfect werkende responsive website, dan maken wij graag een offerte voor. Heb je wel al een websitebouwer dan zijn we blij dat we je hebben kunnen helpen bij het vereenvoudigen van het maken van je nieuwe responsive website ontwerp!

BrandNewFresh.com specialist in het omzetten van grafische ontwerpen in een pixel perfect responsive website
Wij van BrandNewFresh hebben met onze graphic design conversion gespecialiseerd in het ‘PixelPerfect’ omzetten van grafische ontwerpen die zijn gemaakt in Photoshop (.psd / .tif / .eps / .eps), Illustrator (.ai /.eps. / pdf), InDesign (.indd / .pdf) of een ander grafisch programma.

Wij zetten elk grafisch ontwerp om in een perfect werkende responsive website al dan niet voorzien van een WordPress CMS en/of Woocommerce shop of OpenCart Shop en programmeren in html, css, javascript, php en maken gebruik van o.a. Bootstrap.

Nog vragen? Wij denken graag met je mee!
Een website ontwerpen is heel wat anders dan het maken van een folder of een flyer. Het kan dus zijn dat je dingen tegenkomt waar je hulp of advies bij nodig heeft.
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Gebruikte techniek bij de bouw van deze website

HTML, CSS, Bootstrap, PHP, WordPress en JAVAScript.

Bekijk de website

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop? Neem dan contact met ons op!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.