Lees hier alles over onze Bootstrap 12 kolom-stramien en 12-6-4-3-2-1 kolom-stramien
BrandNewFresh Graphic Design Conversion

Grafisch ontwerp conversie naar responsive website

Bij BrandNewFresh moet u zijn voor grafisch ontwerp conversie naar responsive website
PSD naar HTML conversie is iets waar BrandNewFresh zich in heeft gespecialiseerd. Heeft u een grafisch ontwerp gemaakt in bijvoorbeeld Photoshop voor een website maar heeft u zelf niet de kennis in huis om hier een werkende responsive website van te maken? Dan helpen wij van BrandNewFresh u graag met de grafisch ontwerp conversie naar responsive website! Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in het omzetten van grafische ontwerpen gemaakt in bijvoorbeeld Photoshop, Illustrator, InDesign of een ander DTP programma naar Bootstrap / HTML5 / CSS3 / PHP /Javascript / WordPress.

Uw ontwerp met een WordPress CMS
Er zijn natuurlijk buitenlandse partijen als ChopChop, htmlburger of psdhtml.me die ook PSD naar HTML conversie aanbieden maar het is toch net even makkelijk om te overleggen in het Nederlands. Bovendien zijn onze prijzen net zo scherp en is de kwaliteit net zo goed zo niet beter dan de kwaliteit van de PSD naar HTML conversie deze buitenlandse aanbieders. Bij het omzetten maken wij o.a. gebruik van Bootstrap waardoor de website altijd perfect werkt en responsive is op alle computers, tablets en mobiele telefoons. Mocht het nodig zijn dat de eindgebruiker van de website zelf teksten op de pagina’s moet kunnen aanpassen dan produceren we de website zo dat er via een WordPress CMS aanpassingen kunnen worden gemaakt.

Dit doen we zonder dat er gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaard WordPress ‘voorkant’ en u hoeft dus ook geen gebruik te maken van een WordPress thema. U bent dus helemaal vrij in het maken van uw ontwerp maar u kan zo dus wel gebruik maken van de CMS functionaliteit van WordPress.

Pixel perfect vertaling
U als ontwerper weet dat er niets zo frustrerend is dat als u een perfect ontwerp heeft gemaakt voor een website, dat het uiteindelijke resultaat van de PSD naar HTML conversie niet precies lijkt op uw ontwerp. En vaak betekent ’niet precies’ dat de website net niet zo subtiel als uw ontwerp is geworden.

Wij hebben een jarenlange ervaring met de PSD naar HTML conversie van grafisch ontwerpen naar HTML/CSS. Ook hebben wij heel veel met grafisch ontwerpers samengewerkt. Hierdoor weten wij precies wat u als ontwerper belangrijk vindt in een PSD naar HTML conversie van grafisch ontwerp naar een perfect werkende website. Doordat wij de conversie in 3 stappen uitvoeren kunnen wij er voor zorgen dat het eindresultaat precies wordt wat u er van verwacht.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Gebruikte techniek bij de bouw van deze website

HTML, CSS, Bootstrap, PHP, WordPress en JAVAScript.

Bekijk de website

BrandNewFresh Graphic Design Conversion

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop?
Neem dan contact op met Tom en Quin van BrandNewFresh!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop?
Neem dan contact op met Tom en Quin van BrandNewFresh!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.