Lees hier alles over onze Bootstrap 12 kolom-stramien en 12-6-4-3-2-1 kolom-stramien
BrandNewFresh Graphic Design Conversion

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop? Neem dan contact met ons op!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Eigen ontwerp en toch WordPress functionaliteit

Onlangs kregen we de vraag van een van de grafisch ontwerpers waar wij mee samenwerken of het mogelijk is om een eigen ontwerp voor een thema te maken voor WordPress.

Hij wilde namelijk een WordPress website hebben met een door hem zelf gemaakte vormgeving maar met het CMS (Content Management Systeem) van WordPress. Dit omdat hij op deze manier toch zelf makkelijk de teksten en afbeeldingen op de website kon aanpassen en toevoegen.

De standaard thema’s die gratis te downloaden of te koop zijn hadden namelijk niet de uitstraling die hij voor ogen had voor zijn nieuwe website. Deze ontwerper dacht dus dat hij moest kiezen tussen een website met een eigen ontwerp of WordPress gebruiken en dan accepteren dat het ontwerp van die website niet helemaal 100% naar zijn zin zou zijn.

Niets is minder waar, BrandNewFresh heeft zich namelijk gespecialiseerd in het ‘pixel perfect’ omzetten van een grafisch ontwerp naar een HTML / CSS / PHP / JavaScript website. Bovendien is het ook mogelijk om van uw grafisch ontwerp een WordPress template te maken.

Wij kunnen namelijk een of meerdere ‘template pagina’s’ maken voor u en die toevoegen aan uw nieuwe Wordpress website. Het enige dat u hoeft te doen is als u ingelogd bent op uw WordPress website als u een nieuwe pagina maakt in het pulldown menu Templates het template te selecteren dat wij voor u hebben gemaakt. Deze WordPress pagina gaat er dan precies zo uitzien als het eigen ontwerp dat u heeft aangeleverd.

Door op deze manier een website te maken kunt u of uw klant toch een zelf ontworpen website bezitten maar bovendien gebruik maken van alle voordelen van WordPress.

De grootste voordelen van WordPress zijn:

  1. De inhoud van WordPress website word zeer goed gevonden door Google
  2. Met een WordPress website is het zeer eenvoudig om zelf afbeeldingen en teksten aan te passen en toe te voegen
  3. WordPress wordt zeer regelmatig geüpdate waardoor uw website optimaal beschermd is
  4.  Er zijn vele plugins en widgets waarmee u zeer eenvoudig meer functionaliteit aan uw WordPress website kan toevoegen
  5. WordPress en de WordPress templates die wij maken zijn responsive dus op elk computer of mobiel apparaat uitstekend te bekijken

Meer informatie over het proces van het omzetten van uw grafisch ontwerp naar een WordPress thema kunt u lezen op de pagina ‘PSD naar HTML conversie’.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Gebruikte techniek bij de bouw van deze website

HTML, CSS, Bootstrap, PHP, WordPress en JAVAScript.

Bekijk de website

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u ook kunnen helpen met uw website of webshop? Neem dan contact met ons op!

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.