Lees hier alles over onze Bootstrap 12 kolom-stramien en 12-6-4-3-2-1 kolom-stramien

Hoe gaat een samenwerking met BrandNewFresh in zijn werk?

Bij het Pixel Perfect laten omzetten van een grafisch ontwerp naar een responsive WordPress website

Om inzichtelijk te maken hoe een heel traject van het ‘Pixel perfect’ omzetten van een grafisch ontwerp naar een snelle en responsive WordPress website gaat hebben we de 10 stappen uitgeschreven. Van Stap 1: Oriënterend gesprek met de klant tot Stap 10: het aanpassen van de van de geproduceerde website in de periode na de oplevering.

Ongeveer 90% van alle websites die we maken zijn gemaakt op basis van een grafisch ontwerp. Wij werken voor het maken van websites dan dus ook in de meeste gevallen samen met grafisch ontwerpers. Wij weten wat er belangrijk is in een ontwerp en weten dat als wij ons niet aan het ontwerp houden een ontwerp zijn kracht verliest.

Een lijn van 2 pixels dik in uw ontwerp moet 2 pixels dik worden op de website en niet 1 of 3 pixels. Fontgroottes, kleuren, line-height, gebruikte font-gewichten, horizontale en verticale ruimtes tussen onderdelen van de website: alles moet precies zo worden als u in uw ontwerp heeft ontworpen.

Hieronder kunt u de 10 stappen zien die in de meeste gevallen worden doorlopen in het proces van het omzetten van een grafisch ontwerp naar een Pixel Perfect responsive WordPress website. Afwijken van deze stappen is voor ons geen enkel probleem en wij passen ons graag aan naar de manier van werken die uw voorkeur heeft. Ook wat betreft de facturering mag u beslissen hoe die gaat lopen, via uw bedrijf of rechtstreeks naar de klant? Allemaal prima wat ons betreft, u mag het zeggen.

Hieronder staat een heel lang verhaal, daar zijn we ons van bewust, maar op deze pagina staat alles wat u zou kunnen willen weten over een samenwerking met BrandNewFresh. Sterker nog wij vullen deze pagina regelmatig aan n.a.v. vragen en opmerkingen die we krijgen van onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of als u geen zin heeft om dit hele verhaal hieronder te lezen 😉

 

Samenwerken zonder risico

We begrijpen dat het voor u een hele stap kan zijn om met ons in zee te gaan. Daarom geven we iedere nieuwe klant de garantie dat mocht het eindresultaat van het Pixel Perfect omzetten van uw grafisch ontwerp naar een snelle responsive WordPress website niet aan uw wensen voldoen, wij u geen factuur sturen voor het geleverde werk. Overigens geven wij deze garantie al 5 jaar en nog nooit is er door een nieuwe klant beroep gedaan op deze tevredenheidsgarantie.

Hebt u vragen over onze tevredenheidsgarantie? Neem dan gerust contact met ons op.

T: +31 (0) 10 3400 355 (algemeen) | M: +31 (0) 6 398 56 209 (quin) | E: wijzijn@brandnewfresh.com

 

Stap 1: Oriënterend gesprek met de klant

U heeft een gesprek met uw klant over het produceren van een website. Heeft u vragen of dingen wel of niet mogelijk zijn of heeft u een snelle kosten indicatie nodig n.a.v. het gesprek met u klant dan kunt u al voor stap 2 ‘Het ontwerpen van de website’ contact met ons opnemen.
Zo kunnen we bespreken of eventuele wensen die de klant heeft uitgesproken mogelijk zijn te maken op een website. Ook kunnen we eventuele (goedkopere) alternatieven aandragen om aan de wensen van de klant te gemoet te komen.

Stap 2: Het maken van het ontwerp van de website

Bij het maken van een ontwerp moet u met 3 dingen rekening houden.

 1. De Bootstrap 12 kolommen indeling
 2. Google fonts
 3. Het niet doorbreken van horizontale rijen/lijnen.

 

1. Bootstap 12 kolommen indeling
Om een website responsive te maken maken wij gebruik van Bootstrap. Het Bootstrap systeem verdeeld de website in 12 (verticale) kolommen. Bijna 99% van de websites die responsive zijn, maakt op een of andere manier gebruik van een kolommen indeling. Daar moet dus rekening mee gehouden worden in het ontwerp van de nieuwe website.
Op deze pagina hebben wij een uitleg over Bootstrap staan en zijn er een aantal ‘live’ voorbeelden te zien van webpagina’s die met Bootstrap responsive zijn gemaakt. Hier kan u zien wat er gebeurd als u uw browser scherm smaller en breder maakt en welke invloed dat heeft op de indeling van een website.
Bovendien zijn hier templates te downloaden van het Bootstrap grid als .PDF, .EPS, .INDD en .PSD bestand zodat u een goede start kan maken met uw ontwerp.

2. Fonts
Wij adviseren om Google fonts te gebruiken. Google Fonts zijn gratis en kunnen zeer eenvoudig aan de nieuwe website worden toegevoegd. Ook zijn deze fonts gratis te downloaden en te gebruiken in Photoshop, InDesign of Illustrator.
Er zijn meer dan 1000 Google fonts en bovendien zijn er een heleboel Google fonts die heel erg op populaire lettertypes als Helvetica, Futura of Avenir lijken mocht de huisstijl van uw klant dit voorschrijven.
Het gebruikt van niet-Google fonts kan zeer kostbaar zijn en bovendien zijn sommige niet-Google fonts zeer moeilijk aan de website toe te voegen, werken niet altijd even goed of vertragen de laadtijd van de website.

3. Niet doorbreken van horizontale rijen/lijnen
Website werken buiten de 12 verticale kolommen in z.g.n. horizontale ‘rows’ / rijen. Het is zonder veel kunst en vliegwerk niet heel eenvoudig om een afbeelding of tekst te plaatsen die in 2 of meer horizontale rows/rijen moet komen te staan.
Die afbeelding of teksten moeten dan met een ‘negatieve margin-top’ worden geplaatst en zullen anders getoond worden als de website op een andere schermbreedte moet worden getoond. Hierdoor moet voor alle 5 de Bootstrap viewports worden ingesteld hoe zo’n afbeelding of tekst zich in die desbetreffende viewport moet worden getoond.
Daarnaast is het bijna onmogelijk om dit zo in te stellen dat in elke browser op elke display van mobiele telefoon, tablet, laptop, desktop en zelfs Gameconsoles of televisies goed wordt getoond.

Hebt u vragen over het gebruik van Bootstrap, Fonts of het niet doorbreken van horizontale rijen/lijnen in het ontwerp van de nieuwe website? Neem dan gerust contact met ons op.
T: +31 (0) 10 3400 355 (algemeen) | M: +31 (0) 6 398 56 209 (quin) | E: wijzijn@brandnewfresh.com

Stap 3: Het ontwerp van de website sturen naar BrandNewFresh

Als u uw ontwerp heeft afgerond is het handig om dit ontwerp, voor u het naar uw klant stuurt, naar ons te sturen. Als wij uw ontwerp ontvangen dan kijken we het helemaal na. Wij adviseren u dan meteen indien onderdelen in het ontwerp misschien anders, beter of goedkoper kunnen worden opgelost.
U krijgt dan meteen een offerte voor het ‘pixel perfect’ omzetten van uw ontwerp naar een responsive WordPress website.

Stap 4: Presenteren van het ontwerp aan uw klant

Nu kunt u uw ontwerp presenteren aan uw klant. Mocht uw klant nog aanmerkingen hebben op het ontwerp en u moet u nog aanpassingen maken in het ontwerp? Dan kunnen stap 3 en 4 weer herhaald worden.

Stap 5: Aanleveren van het ontwerp aan BrandNewFresh

Is het ontwerp door uw klant helemaal goedgekeurd dan kunt u het ontwerp bij ons aanleveren.
Dat mag van ons in het formaat dat voor u het makkelijks is. Of u nu in InDesign, PDF, (open)Photoshop bestand of Illustrator bestand aanlevert, het maakt voor ons niet uit.

Graag ontvangen we een ontwerp voor de desktop website en een ontwerp voor de mobiele versie van de website.

Fonts
Graag ontvangen we bij het ontwerp een lijstje van de (Google) Fonts die gebruikt zijn in het ontwerp. Graag weten we voor de bouw ook graag de fontgrootte, het font-gewicht en de regelhoogte/regelafstand van de bodytext van de website.

Kleuren
Graag ontvangen we ook een overzicht van de gebruikte kleuren in het ontwerp in RGB en hexadecimale waardes.

Hebt u vragen over het aanleveren van de gegevens van fonts of kleuren in het ontwerp van de nieuwe website? Neem dan gerust contact met ons op.
T: +31 (0) 10 3400 355 (algemeen) | M: +31 (0) 6 398 56 209 (quin) | E: wijzijn@brandnewfresh.com

Stap 6: Wij gaan de website bouwen

Wij bouwen een nieuwe website meestal op onze eigen ontwikkel-server. U krijgt als wij de homepage met de header/menu en de footer klaar hebben de link naar de map op onze ontwikkel-server waar we de nieuwe website bouwen. U kunt dan de bouw van de website stap voor stap volgen.

Wij maken overigens bij de bouw van een website GEEN gebruik van een gekocht thema maar van een leeg ‘underscores’ thema dat wij helemaal van af de grond af aan opbouwen met de aanwijzingen uit ontwerp.

Doordat we dit ‘underscores’ thema als basis gebruiken worden er geen onnodige plugins en / of code aan de website toegevoegd en bestaat de nieuwe website van uw klant alleen uit de voor die website essentiële onderdelen en code. Veel van de website die wij hebben geproduceerd hebben niet meer dan 3 plugins nodig om te functioneren.

Als de nieuwe website niet meer dan uit 10 pagina’s bestaat en wij alles wat wij nodig hebben voor het maken van de website in een keer hebben aangeleverd gekregen dan hoeft de bouw over het algemeen niet langer dan 5 werkdagen te duren.

Stap 7: Puntjes op de i

Als wij helemaal klaar zijn met produceren van de website dan melden wij dat meteen en dan kunt u heel de website nalopen. Eventuele onderdelen die niet helemaal 100% naar uw zin zijn vertaald door ons naar code kunt u dan aan ons doorgeven. Wij passen die onderdelen dan in de meeste gevallen binnen 24 uur aan. Eventuele aanpassingen t.o.v. het door u aangeleverde ontwerp voor de website worden ook door ons aangepast. Alleen als dit heel erg veel extra tijd kost dan melden we dat en dat wordt dan gerekend als extra werk boven de offerte.

Stap 8: Opleveren van de nieuwe website

Bent u helemaal 100% tevreden over de nieuwe website dan kunnen we de website gaan verhuizen naar zijn uiteindelijke server. Wij doen zelf geen webhosting maar helpen u graag met het vinden van de juiste hostingpartij voor uw website.

Stap 9: Website staat online en wat nu?

Een belangrijk onderdeel om te zorgen dat de nieuwe website veel bezoekers krijgt is het optimaliseren voor Google van de website (SEO). Ook kan het mogelijk zijn dat uw klant online wilt adverteren (SEA). Wij hebben in ons netwerk verschillende partners die uw klant kunnen helpen met SEO of SEA. Wij brengen, indien gewenst, uw klant graag in contact met een van deze partijen.

Stap 10: Een website is geen statisch ding en is eigenlijk nooit af

Mocht uw klant na het door ons opleveren van de website aanpassingen op de website willen laten maken dan mag u als de ontwerper beslissen hoe u wilt hoe dat contact gaat verlopen. Of u nu tussen uw klant en ons wilt blijven zitten of de klant rechtstreeks met ons wilt laten communiceren, het maakt ons niet uit. Wij willen u en uw klant helpen op de manier die voor jullie het beste werkt, wij passen ons aan naar jullie wensen.

Mocht u nog vragen hebben over een eventuele samenwerking met ons? Neem dan gerust contact met ons op.
T: +31 (0) 10 3400 355 (algemeen) | M: +31 (0) 6 398 56 209 (quin) | E: wijzijn@brandnewfresh.com

OnePageTileDesign reimagines rapid access to key content

The arrival of OnePageTileDesign developed by innovative Rotterdam-based web agency Brand New Fresh changes the game in the way the home page is presented to users. That’s because it turns its back on the ‘vertical’ approach to content layout developed by newspapers over centuries and then widely adopted by the internet – replacing it with a ‘single view’ screen linking to all essential content at once.

OnePageTileDesign addresses the problem that most vertical format websites force visitors to scroll down to access content at a time when 99% of users with a laptop or desktop computer in a business environment are viewing on a horizontally-oriented display. To make matters worse, as much as 66% of what’s shown above the virtual ‘page fold’ – such as the logo, menu, USPs, search window, banners and slide shows with images – is of little immediate value to the user who then needs to travel much deeper into the navigation to reach useful information. Brand New Fresh managing director and designer Quin Lausberg explains how a growing realisation of the limitations of conventional home page design inspired a quest that’s led to the OnePageTileDesign solution.

“Having made more than 200 websites, I kept wondering if there was any other way. How could I simultaneously place all essential content above the home page fold? And could I either remove or reimagine standard elements such as the menu and slider?”

A clear, logical matrix that handles any device, any display
Early exploratory ideas developed over months were finally catalysed when Quin watched an Apple keynote on April 20, 2021 which featured a landscape format overview showing each product’s specifications. He evolved the presentation’s clean, six-row, nine-column matrix using Bootstrap to create the dynamic OnePageTileDesign solution. Its 54 tiles display perfectly in height and width on all screens from mobile phone right through to a desktop with 4K capability. This enabled the solution’s first full application on the Brand New Fresh website with the most viewed content logically placed in the ‘all above fold’ matrix.

OnePageTileDesign gets users quickly and more easily to where they need to be – delivering scores of 91/100 on Google PageSpeed insights both for Mobile and Desktop performance. What’s not to like?

To find out more about OnePageTileDesign and how it can accelerate the way users interact with content across multiple website types contact quin@brandnewfresh.com or call 00316 398 56 209

About Brand New Fresh
Brand New Fresh was founded in 2009 and has since grown into the fastest and most affordable internet agency in the Netherlands. In this time it has created more than 200 WordPress websites, also specialising in graphic design conversion – making a fast, responsive WordPress theme based on existing graphic content.

 

grid sample 1

grid sample 2


grid sample 3

Or check our homepage for a working sample.

Do you want more information?
Get in toch with us!. Call +31(0)10 – 3400 355 or send an email to wijzijn@brandnewfresh.com.

OnePageTileDesign Homepage

Maximaal 1 click verwijderd van alle belangrijke informatie op uw website! 

Vanaf het begin van het internet worden websites gemaakt zoals honderden jaren er voor een krant werd gemaakt: verticaal. In plaatst van met een schone lei te beginnen en voor het nieuwe medium internet een nieuwe vorm van publiceren te ontwikkelen werd er al snel gekozen om de verticale manier van nieuws overbrengen te continueren. 

De meeste websites verticaal opgebouwd en hoe meer content er wordt gedeeld via een website hoe meer je naar beneden moet scrollen om alles te bekijken. Van de bezoekers bekijkt 99% de website op een horizontaal georiënteerde display om verticaal gepubliceerde content te bekijken.

Om het de bezoeker van de website nog moeilijker te maken om meteen de belangrijkste inhoud van een website tot zich te nemen zijn er in de loop van de tijd een heleboel elementen toegevoegd aan de homepage. Elementen die er voor zorgen dat er boven de z.g.n. ‘paginavouw’ vaak een heleboel niet relevante informatie te zien is.

Boven de paginavouw vindt de bezoeker in 99,99% van de websites een logo, het menu, USP’s, een zoekvenster, soms banners en vergeet vooral ook niet de slide shows met foto’s. Alles bij elkaar neemt dit vaak minstens 66% van de ruimte van de website boven de paginavouw in beslag.
De werkelijk inhoud waar de bezoeker voor naar de website komt wordt pas zichtbaar na een actie van de bezoeker.

Na meer dan 200 websites te hebben gemaakt begon ik me steeds af te vragen of dit niet anders kon. 

Kan je essentiële informatie van een bedrijf niet heel snel tonen en allemaal in een keer boven de paginavouw?

Is het mogelijk om standaard elementen zoals het menu en de slider te verwijderen of op een andere manier toe te passen of te tonen? 

Hoe zou het ontwerp van een website gemaakt worden als er nooit kranten of andere media die verticaal georiënteerd zijn hadden bestaan?

Mijn insteek was om alles te proberen te vergeten wat ik wist van het publiceren van content en met een compleet wit blad te beginnen. Mijn doel was om een homepage te ontwerpen waarop alle essentiële content in een keer te zien zou zonder actie van de bezoeker.

Meerdere keren zat ik voor een wit A4tje en begon ik met schetsen maar vaak kwam ik niet verder dan een paar vierkantjes naast en onder elkaar. Omdat ik ook niet echt een hele geweldige ontwerper ben strandde deze pogingen vaak snel. Na een aantal pogingen dacht ik dat het wellicht onmogelijk was om een functionele homepage te maken die er ook nog eens geweldig uitziet. Het idee was er dus wel alleen de vorm waar in dit idee moest worden gegoten was er nog niet.

Tot de keynote van Apple op 20 april 2021. Daar vond ik de vorm waar mijn idee in gegoten kon worden. Na elke product presentatie werd er een soort van overzicht getoond van alle specificaties van dat product. 

Deze specificaties werden getoond in een matrix van 6 rijen (horizontaal) en 9 kolommen (verticaal). Door dat het breder was dan hoog was dit een geweldig uitgangspunt voor het ‘OnePageTileDesign’.  Als Apple alle specificaties van een nieuw product kwijt kon in deze matrix dan zou dit ook wel voldoende zijn voor een gemiddelde website om al hun belangrijkste informatie te delen.

Als eerste bouwde ik 1 van de spec-sheets van Apple na in HTML en CSS om te kijken of ik dezelfde rijen en kolommen indeling kon maken met Bootstrap. Bootstrap gebruik ik normaal ook om een website responsive te maken.

Want buiten dat de nieuwe ‘OnePageTileDesign’ homepage er geweldig uit moest zien op laptops en desktops computers moest de homepage ook op mobiele telefoons en tablets logisch gepresenteerd kunnen worden.

Nadat het na enige inspanningen lukte om een matrix te maken van 54 tegels en deze perfect in hoogte en breedte te tonen op alle schermen van mobiele telefoon tot desktop met een 4K scherm. Tijd voor een echte test. Mijn bedoeling was om alles wat belangrijk is op de website van BrandNewFresh.com in een keer te tonen op de ‘OnePageTileDesign’ homepage.

Ik maakte ook nog opzet 2 en opzet 3 om te kijken wat de mogelijke indelingen van het matrix konden zijn.

Ik begon in het midden bovenaan met een blok van 3 x 3 tegels voor ons logo en onze tagline. Daarna begon ik alle onderdelen die het meest bekeken worden op onze website op een logische plaats in de matrix te zetten.

Daar waar ik zelf geen goed ontwerp kon verzinnen ben heb ik de vormgeving die de vormgevers van Apple hadden ontworpen als basis gebruikt.

Na een middag puzzelen hadden alle belangrijke onderdelen een plaats gekregen in het matrix. Vervolgens  begon het uitzoeken van de lettergroottes van de koppen en de kleinere teksten op de verschillende schermbreedten en -hoogten.

Na een snelheidstest met Google’s PageSpeed Insights deed werd ik nog enthousiaster. Scores op Mobiel (91/100) en Desktop (91/100) waar menig design een puntje aan kan zuigen.

Tenslotte
Is dit werkelijk de beste manier om een homepage te maken en alle zonder klikken en scrollen belangrijke informatie al bezoekers te presenteren?
Zou een homepage er zo uitzien als we geen honderden jaren geschiedenis zouden hebben van vertical content presenteren aan lezers?

Is dit een manier van content presenteren die helemaal in dienst staat van de bezoeker i.p.v. eindeloze teksten voor SEO voor Google of Sliders of andere informatie waar geen bezoekers eigenlijk naar kijkt maar die we maar plaatsen ‘omdat de andere websites dit ook doen’?

Ik ben benieuwd of andere website bouwers of website eigenaren net zo enthousiast worden van dit idee als ik.

Zouden er websites zijn met nu een reguliere homepage die niet door deze opzet vervangen zou kunnen worden?

Ik ben benieuwd, quin@brandnewfresh.com

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

WordPress websites met Bootstrap d.m.v. HTML, CSS, JavaScript en PHP

Toen wij begonnen met het maken van WordPress websites werd er in de branche veel gebruik gemaakt van gekochte WordPress thema’s. De klant liet dan zien welk ontwerp er gewenst was voor de nieuwe website en daar werd een thema bij gezocht dat al het dichts bij de gewenste vormgeving van de nieuwe website kwam. Daarna werd stap voor stap het thema aangepast.

Omdat die manier van werken vaak inhield dat er een heleboel code dubbel werd geplaatst vonden wij dat geen fijne manier van werken. In het originele ontwerp van het thema stond dan bijvoorbeeld dat een kop in een bepaalde kleur rood moest worden getoond maar dan werd door websitebouwers verder in de code dan de kleur aangepast naar de uiteindelijke kleur. Dit is dus een aanpassing op de originele code en resulteert in meer code dan nodig is bovendien zorgde deze manier van werken vaak problemen die ergens ineens onverwacht de kop op steken.

We gingen op zoek hoe een WordPress thema gemaakt wordt en ontwikkelde daar na een zo genaamd ‘blank theme’ het BNFTheme voor. In dit ‘BNFTheme zit bijna bijna geen vormgeving en styling in zit behalve het hoogst noodzakelijke.

In de loop der tijd hebben wij meerder versie van dit BNFTheme gemaakt doordat we in de afgelopen jaren dit aangepast hebben naar de wensen van de klant en de veranderingen in bijvoorbeeld Bootstrap en WordPress zelf.

Dat BNFTheme05 gebruiken wij nu dagelijks  als basis voor al onze Graphic Design Conversion projecten, het omzetten van een grafisch ontwerp naar een super snel responsive WordPress Thema.

Omdat we dus met een ‘schoon canvas’ beginnen bestaat de uiteindelijke code van het thema dat wij maken uit de hoogst noodzakelijke code waar veel gekochte thema’s voorzieningen moeten hebben voor allerlei opties waardoor deze thema’s enorm groot en onbeheersbaar worden.

Buiten het omzetten van een grafisch ontwerp naar een super snel responsive WordPress Thema gebruiken we dit BNFTheme05 ook voor het 1 op 1 nabouwen van bijvoorbeeld een bestaande Joomla website naar een WordPress website of als basis voor een nieuwe website waar wij zelf het ontwerp voor hebben gemaakt samen met de klant.

Daarnaast gebruiken we zo min mogelijk plugins waardoor de website ook sneller blijft en er minder kans is op (update) problemen.

Aanpassingen waar andere programmeurs plugins voor gebruiken lossen wij op door deze code rechtstreeks in het thema te programmeren.

Om dergelijke thema’s te kunnen produceren maken wij gebruik van HTML5, CSS3, Java-Script, WordPress, Bootstrap en PHP.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

WordPress website snel en voordelig

WordPress website snel en voordelig en professionele website online!

 • Is uw website niet goed te bekijken op mobiele telefoons of tablets?
 • Kunt u zelf niet de teksten wijzigen op uw website?
 • Is uw website niet goed te vinden op Google?

Heeft u op een of meer van deze vragen ‘ja’ geantwoord dan is het misschien een goed idee om uw huidige website te laten omzetten naar WordPress.

Met WordPress kunt u zelf uw website aanpassen!
Wordpress is een zogenaamde CMS (Content Management Systeem) waarmee u heel simpel zelf teksten kan aanpassen en foto’s plaatsen op uw website. Het aanpassen van teksten of het plaatsen van een foto in WordPress is bijna net zo simpel als het werken met Microsoft Word.

Een nieuwe website heeft u al voor 600 euro
Gemiddeld duurt het maken van een nieuwe WordPress website bij ons ongeveer 10 uur*. Wij rekenen daarvoor 60 euro per uur en dat betekent dus dat u al voor 600 euro een nieuwe WordPress website kunt hebben.
Wij maken uw nieuwe website op onze eigen server, waar alleen wij en u toegang toe hebben. Als de website de uitstraling en functionaliteit heeft die u wenst, voegen wij alle informatie van uw ‘oude’ website toe aan de nieuwe WordPress website. Als u helemaal 100% tevreden bent plaatsen wij pas de nieuwe WordPress website op de plek van uw oude website. Uw website is dus tijdens het hele proces goed bereikbaar en is dus nooit offline.

Wel WordPress maar geen nieuwe uitstraling van uw website?
Misschien wilt u helemaal geen nieuwe website maar alleen voordelen van WordPress, ook dan kunnen wij u helpen. WordPress werkt met zogenaamde “thema’s”. Deze WordPress thema’s bepalen hoe een WordPress website er uit gaat zien. U zou een thema kunnen zien als de ‘verpakking’ van de WordPress website.

BrandNewFresh.com kan voor u een eigen thema maken dat er voor zorgt dat uw nieuwe WordPress website er precies uit gaat zien als uw huidige website. Wel maken wij natuurlijk uw nieuwe website ‘responsive’ waardoor deze dan goed te bekijken is op mobiele telefoons en tablets. Ook dan kunt u natuurlijk zelf de teksten en afbeeldingen aanpassen op uw website.

WordPress websites: altijd uitstekend vindbaar in Google!
Of u nu een website laat maken met een nieuwe uitstraling of uw oude vormgeving behoudt, WordPress zorgt ervoor dat uw website uitstekend geïndexeerd wordt door Google. Hierdoor zullen uw potentiële klanten uw website veel beter kunnen vinden.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW

*) 10 uur is een gemiddelde tijd die wij normaal gesproken voor het hele proces van het omzetten van een website naar WordPress nodig hebben. Aantal uren die wij aan een website moeten werken ligt aan de wensen die u heeft m.b.t. uitstraling en functionaliteit en de hoeveelheid informatie die wij van uw huidige website naar de nieuwe WordPress website moeten overzetten. Wij maken graag voor u een op maat gemaakt offerte zodat u zeker bent van het factuur bedrag dat u moet gaan betalen.

Uw WordPress website up-to-date voor 75,- euro per jaar

Brand New Fresh houdt uw WordPress website up-to-date voor 75,- euro per jaar! Op dit moment zijn er rond de 90 miljoen (!) websites gebouwd met WordPress en dat betekent dat ongeveer 25% van alle websites ter wereld WordPress websites zijn. Omdat WordPress zo veel gebruikt wordt is het dus ook steeds interessanter geworden voor hackers om achterdeurtjes te vinden in WordPress thema’s, plugins en WordPress zelf. Dus houdt uw WordPress website up-to-date!

De makers van WordPress doen er alles aan om WordPress zo veilig mogelijk te houden en brengen bijna maandelijks updates van WordPress uit. Ook de makers van WordPress thema’s en plugins brengen regelmatig nieuwe versies uit. Allemaal om te zorgen dat ontdekte kwetsbaarheden in de software zo snel mogelijk worden gerepareerd en om op die manier hackers buiten de deur van uw website te houden.

U begrijpt dat het regelmatig updaten van uw WordPress website geen overbodige luxe meer is. Het gezegde “If it ain’t broke don’t fix it” is vaak een goed advies maar niet bij WordPress. Het niet uitvoeren van updates kan er elk moment toe leiden dat hackers een zwakke plek vinden in uw verouderde versie van WordPress, het door u gebruikte thema of of de door u geïnstalleerde plugins.

Krijgt een hacker toegang tot uw website dan kan hij bijvoorbeeld uw website gebruiken om spam-mailtjes of mailtjes met mallware te versturen. Dat kan er voor zorgen dat uw website door uw webhostingbedrijf off-line wordt gezet. Ook is het mogelijk dat bezoekers van uw website een Google melding krijgen, dat de website die ze willen bezoeken niet veilig is.

Erg zonde omdat u zelf door regelmatig de aangegeven updates op uw websites uit te voeren de kans op problemen al een heel stuk kleiner kan maken.

Zelf geen zin of tijd? Wij doen de WordPress updates graag voor u!
Heeft u zelf geen tijd/zin om uw website te updaten dan willen wij dat graag voor uw doen. Voor 75,- euro excl. btw voeren wij alle updates uit die op uw website moeten worden gedaan. Wij controleren dagelijks of er updates voor uw website gedaan moeten worden en indien dat het geval is voeren wij die meteen uit.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

PSD naar HTML conversie

PSD naar HTML conversie is iets waar BrandNewFresh zich in heeft gespecialiseerd. Heeft u een grafisch ontwerp gemaakt in bijvoorbeeld Photoshop voor een website? Heeft u zelf niet de kennis in huis om hier een werkende responsive website van te maken? Dan helpen wij van BrandNewFresh u graag met de conversie van uw grafisch ontwerp! Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in het omzetten van grafische ontwerpen? Wij zetten uw ontwerp gemaakt in bijvoorbeeld Photoshop, Illustrator, InDesign of een ander DTP programma om naar Bootstrap / HTML5 / CSS3 / PHP /Javascript / WordPress.

Uw ontwerp met een WordPress CMS
Er zijn natuurlijk buitenlandse partijen als ChopChop, htmlburger of psdhtml.me die ook PSD naar HTML conversie aanbieden maar het is toch net even makkelijk om te overleggen in het Nederlands. Bovendien zijn onze prijzen net zo scherp en is de kwaliteit net zo goed zo niet beter dan de kwaliteit van de PSD naar HTML conversie deze buitenlandse aanbieders. Bij het omzetten maken wij o.a. gebruik van Bootstrap waardoor de website altijd perfect werkt en responsive wordt en dus goed te bekijken is op alle computers, tablets en mobiele telefoons. Mocht het nodig zijn dat de eindgebruiker van de website zelf teksten op de pagina’s moet kunnen aanpassen dan produceren we de website zo dat er via een WordPress CMS aanpassingen kunnen worden gemaakt.

Dit doen we zonder dat er gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaard WordPress “voorkant” en u hoeft dus ook geen gebruik te maken van een WordPress thema. U bent dus helemaal vrij in het maken van uw ontwerp maar u kan zo dus wel gebruik maken van de CMS functionaliteit van WordPress.

Pixel perfect vertaling
U als ontwerper weet dat er niets zo frustrerend is dat als u een perfect ontwerp heeft gemaakt voor een website, dat het uiteindelijke resultaat van de PSD naar HTML conversie niet precies lijkt op uw ontwerp. En vaak betekent ’niet precies’ dat de website net niet zo subtiel als uw ontwerp is geworden.

Wij hebben een jarenlange ervaring met de PSD naar HTML conversie van grafisch ontwerpen naar HTML/CSS. Ook hebben wij heel veel met grafisch ontwerpers samengewerkt. Hierdoor weten wij precies wat u als ontwerper belangrijk vindt in een PSD naar HTML conversie van grafisch ontwerp naar een perfect werkende website. Doordat wij de conversie in 3 stappen uitvoeren kunnen wij er voor zorgen dat het eindresultaat precies wordt wat u er van verwacht.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Problemen met uw WordPress website?

Heeft u problemen met uw WordPress website? Het bijhouden van een website is veel werk. Vooral als u het druk heeft met uw normale dagelijkse bezigheden is het vaak moeilijk ook nog eens tijd te vinden om uw website aan te passen. Even een nieuw nieuwsbericht, product of dienst op uw website zetten kost u al vaak een paar uur. Tijd die u vaak niet heeft.

Dit leidt meestal tot het uitstellen van het maken van de aanpassingen. Dat heeft vaak als gevolg dat de bezoekers van uw website niet op tijd uw nieuwe nieuwsbericht, product of dienst onder ogen krijgen. En dat is zonde.

Koop vrije tijd!
Het lijkt dat als u zelf uw website aanpast u geld bespaard, immers u hoeft niet een internetbureau te betalen om deze werkzaamheden uit te voeren. Bedenk wel dat de tijd die u besteed aan uw website uren zijn die u niet aan iets anders kan besteden. Bovendien kunnen wij van BrandNewFresh de aanpassingen aan uw website veel sneller maken dan u zelf, het is namelijk wel onze corebusiness.

Aanpassingen waar u zelf 4 uur voor nodig heeft om deze te maken, doen wij vaak binnen 1 uur.
Dat betekent dat u voor 60 euro excl. btw 4 uur vrije tijd kan kopen. Dat lijk ons een geweldige deal…

Technische problemen met uw website? Wij lossen het voor u op!
Een aantal van onze klanten zijn bij ons gekomen omdat ze, om diverse redenen, geen contact meer hadden met het bedrijf dat hun website had gebouwd. Hierdoor konden zij nergens meer terecht met hun technische problemen. Mocht u ook dat probleem hebben dan lossen wij dit graag voor u op!

Of uw website helemaal in HTML/CSS is gemaakt of in combinatie met JavaScript en/of PHP of u een Joomla of WordPress website heeft dat maakt ons niet uit. Wij lossen al uw technische problemen met uw website snel en voordelig voor u op!

U ziet het hebben van een website hoeft geen problemen op te leveren als u maar de goede partner heeft.

BrandNewFresh is 7 (!) dagen per week van 8:30 tot 20:00 uur bereikbaar.
Wij rekenen voor alle werkzaamheden een vast uurtarief van 60 euro excl btw.
BrandNewFresh werkt snel en voordelig en hopelijk binnenkort ook voor u.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Problemen met uw websitebouwer?

Problemen met uw websitebouwer? BrandNewFresh helpt u graag, snel en voordelig!
Veel van onze klanten die wij nu helpen met hun website zijn bij ons gekomen omdat ze niet meer tevreden waren met de samenwerking die ze hadden met hun vorige internetbureau. Die ontevredenheid had vaak verschillende oorzaken:

 • Klanten moesten maanden wachten voor dat hun oude websitebouwer begon met het bouwen van hun website
 • Het internetbureau was niet klantvriendelijk en de klant voelde zich niet welkom
 • Aanpassingen die door de klant werden gevraagd te maken aan de website werden niet goed of pas na een lange tijd uitgevoerd
 • Aanpassingen kostte veel geld en zelfs voor kleine aanpassingen werd er een hoog tarief gerekend
 • Het internetbureau gaf de klant niet zelf de mogelijkheid om de website aan te passen en dus moest er voor alle aanpassingen betaald worden

Bij BrandNewFresh heeft u niet dit soort problemen. Bij ons wordt iedere klant die belt of mailt met open armen ontvangen en meteen en goed geholpen. Alle aanpassingen die een klant aan ons doorgeeft worden binnen 24 uur doorgevoerd en wij rekenen in blokjes van 15 minuten. Dus heeft u een kleine aanpassing dan hoeft u vaak maar € 15,00 excl btw te betalen.

Heeft u een WordPress website of hebben wij een WordPress website voor u gemaakt dan leggen wij u graag uit hoe u zelf aanpassingen aan de inhoud van uw website kan maken. Loopt u vast dan kunt u ons altijd bellen en dan helpen wij u graag weer op weg.

Een compleet nieuwe website? Dat is binnen 2 dagen geregeld!
Zit u al weken of zelfs maanden te wachten tot u websitebouwer eindelijk eens begint met het bouwen van uw website en heeft u alle teksten en afbeeldingen al verzameld? Dan kan BrandNewFresh.com u super snel helpen! Wij kunnen namelijk binnen 2 dagen voor u een perfect werkende website maken. Vaak hebben wij maar 1 dag nodig om de website te bouwen en voeren wij de dag er na nog de eventuele correcties door die u ons doorstuurt. Voor een gemiddelde website hebben wij ongeveer 10 uur nodig dus dat betekent dat u voor rond de 600 euro excl. btw al een perfect werkende en in Google goed scorende website heeft.

U ziet het maken of aanpassen van een website hoeft geen problemen op te leveren als u maar de goede partner heeft.

BrandNewFresh is 7 (!) dagen per week van 8:30 tot 20:00 uur bereikbaar.
Wij rekenen voor alle werkzaamheden een vast uurtarief van 60 euro excl btw.

BrandNewFresh werkt snel en voordelig en hopelijk binnenkort ook voor u.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Voor grafisch ontwerpers: De BNF Bootstrap stramienen

Het grafisch ontwerpen van een goede website die aan alle moderne eisen voldoet is niet eenvoudig. Om in ieder geval meteen goed te beginnen hebben wij van BrandNewFresh ‘De BNF Bootstrap stramienen’ gemaakt.

Deze stramienen zijn gemaakt voor de nieuwste versie van Bootstrap (v5). Bootstrap is een systeem dat is ontwikkeld door de programmeurs van Twitter om websites responsive te maken. Wij gebruiken Bootstrap voor het maken van responsive WordPress thema’s, net als de meeste website bouwers.

Hier kunt je lezen hoe een samenwerking met BrandNewFresh.com in z’n werk gaat.

Voor grafisch ontwerpers is het namelijk niet eenvoudig om een goed stramien te vinden dat als basis kan dienen om een website te ontwerpen. Welke breedte neem je als uitgangspunt voor de breedte van de nieuwe Bootstrap website? Wat is de breedte van een 1/3 kolom op een website die met Bootstrap is gemaakt? Dat los je in een keer op met deze onderstaande stramienen.

Van het 12 koloms stramien hebben we een .eps,  .pdf,  .psd en .indd file gemaakt. Bovendien kun je ook van het stramien een responsive online voorbeeld bekijken om precies te kunnen zien wat Bootstrap (met standaard instellingen) doet met de breedte van kolommen in verschillende browser breedtes.

Klik hier als je meer informatie wilt over het omzetten van uw grafisch ontwerp naar een ‘Pixel Perfect’ responsive website

Het Bootstrap Stramien  is erg handig omdat alle 12 Bootstrap kolommen inclusief padding zijn neergezet en voorzien van hulplijnen.

Door het .eps (Illustrator) bestand, .indd (Illustrator) bestand of .psd (Photoshop) bestand te downloaden en de inhoud te verwijderen, hou je een prachtig grid van verticale hulplijnen over waarmee je eenvoudig je nieuwe website in de standaard Bootstrap breedtes kan ontwerpen.

Bootstrap 12 kolommen
(klik op de afbeelding om werkend voorbeeld te bekijken)

Een stramien met
12 x 1 kolommen
van Bootstrap

Bootstrap 12 – 6 – 4 – 3 – 2 – 1 kolommen
(klik op de afbeelding om werkend voorbeeld te bekijken)

Een stramien met
12 – 6 – 4 – 3 – 2 – 1
kolommen van Bootstrap

 

Download Bootstrap stramien voor Bootstrap v5 als:
.PSD (PhotoShop)
.EPS (Illustrator)
.PDF (Illustrator / Acrobat)
.INDD (InDesign)

Klaar met je ontwerp?
Ben je klaar met het ontwerp door de nieuwe website dan kan je dat zo aan de bouwer van je nieuwe website geven. Heb je nog niemand gevonden die jouw ontwerp uit Photoshop, InDesign of Illustrator om gaat zetten naar een perfect werkende responsive website, dan maken wij graag een offerte voor. Heb je wel al een websitebouwer dan zijn we blij dat we je hebben kunnen helpen bij het vereenvoudigen van het maken van je nieuwe responsive website ontwerp!

BrandNewFresh.com specialist in het omzetten van grafische ontwerpen in een pixel perfect responsive website
Wij van BrandNewFresh hebben met onze graphic design conversion gespecialiseerd in het ‘PixelPerfect’ omzetten van grafische ontwerpen die zijn gemaakt in Photoshop (.psd / .tif / .eps / .eps), Illustrator (.ai /.eps. / pdf), InDesign (.indd / .pdf) of een ander grafisch programma.

Wij zetten elk grafisch ontwerp om in een perfect werkende responsive website al dan niet voorzien van een WordPress CMS en/of Woocommerce shop of OpenCart Shop en programmeren in html, css, javascript, php en maken gebruik van o.a. Bootstrap.

Nog vragen? Wij denken graag met je mee!
Een website ontwerpen is heel wat anders dan het maken van een folder of een flyer. Het kan dus zijn dat je dingen tegenkomt waar je hulp of advies bij nodig heeft.
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Grafisch ontwerp conversie naar responsive website

Bij BrandNewFresh moet u zijn voor grafisch ontwerp conversie naar responsive website
PSD naar HTML conversie is iets waar BrandNewFresh zich in heeft gespecialiseerd. Heeft u een grafisch ontwerp gemaakt in bijvoorbeeld Photoshop voor een website maar heeft u zelf niet de kennis in huis om hier een werkende responsive website van te maken? Dan helpen wij van BrandNewFresh u graag met de grafisch ontwerp conversie naar responsive website! Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in het omzetten van grafische ontwerpen gemaakt in bijvoorbeeld Photoshop, Illustrator, InDesign of een ander DTP programma naar Bootstrap / HTML5 / CSS3 / PHP /Javascript / WordPress.

Uw ontwerp met een WordPress CMS
Er zijn natuurlijk buitenlandse partijen als ChopChop, htmlburger of psdhtml.me die ook PSD naar HTML conversie aanbieden maar het is toch net even makkelijk om te overleggen in het Nederlands. Bovendien zijn onze prijzen net zo scherp en is de kwaliteit net zo goed zo niet beter dan de kwaliteit van de PSD naar HTML conversie deze buitenlandse aanbieders. Bij het omzetten maken wij o.a. gebruik van Bootstrap waardoor de website altijd perfect werkt en responsive is op alle computers, tablets en mobiele telefoons. Mocht het nodig zijn dat de eindgebruiker van de website zelf teksten op de pagina’s moet kunnen aanpassen dan produceren we de website zo dat er via een WordPress CMS aanpassingen kunnen worden gemaakt.

Dit doen we zonder dat er gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaard WordPress ‘voorkant’ en u hoeft dus ook geen gebruik te maken van een WordPress thema. U bent dus helemaal vrij in het maken van uw ontwerp maar u kan zo dus wel gebruik maken van de CMS functionaliteit van WordPress.

Pixel perfect vertaling
U als ontwerper weet dat er niets zo frustrerend is dat als u een perfect ontwerp heeft gemaakt voor een website, dat het uiteindelijke resultaat van de PSD naar HTML conversie niet precies lijkt op uw ontwerp. En vaak betekent ’niet precies’ dat de website net niet zo subtiel als uw ontwerp is geworden.

Wij hebben een jarenlange ervaring met de PSD naar HTML conversie van grafisch ontwerpen naar HTML/CSS. Ook hebben wij heel veel met grafisch ontwerpers samengewerkt. Hierdoor weten wij precies wat u als ontwerper belangrijk vindt in een PSD naar HTML conversie van grafisch ontwerp naar een perfect werkende website. Doordat wij de conversie in 3 stappen uitvoeren kunnen wij er voor zorgen dat het eindresultaat precies wordt wat u er van verwacht.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Omzetten van een ontwerp naar WordPress

Heeft u een ontwerp gemaakt voor een nieuwe WordPress website in bijvoorbeeld Photoshop of InDesign dan zetten wij graag dit ontwerp voor u om in een Pixel Perfect WordPress Thema.

WordPress is een CMS (content management system) en biedt de mogelijkheid om door middel van een thema de gegevens die u in het CMS heeft gezet op elke door u gewenste manier te presenteren aan de bezoekers van uw website. Hiervoor moet er van uw ontwerp een zogenaamd thema gemaakt worden.

BrandNewFresh.com heeft de afgelopen jaren voor heel veel verschillende klanten WordPress thema’s gemaakt. We maken dit soort thema’s voor verschillende doelgroepen:

 • Klanten die hun van hun huidige website een responsive (WordPress) website wilde laten maken.
 • Klanten die een website hadden in een anders systeem (zoals Joomla) en leiver een WordPress website wilde hebben
 • Grafisch ontwerpers die een ontwerp hadden gemaakt voor een nieuwe website voor een van hun klanten
 • Klanten die een nieuwe website wilde hebben maar geen ontwerp hadden

Al deze klanten hebben we kunnen helpen en voorbeelden van deze opdrachten kunt u bekijken op deze pagina.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Geen SSL / HTTPS certificaat op uw website? Let op!

Een SSL certificaat zorgt ervoor dat alle communicatie tussen de bezoeker en de webserver versleuteld wordt en niet door derden ingezien kan worden. Zeer belangrijk dus als uw bezoekers bijvoorbeeld op uw website in een formulier hun gevoelige (prive-)gegevens kunnen invullen.

Een website met een certificaat voor een SSL beveiligde verbinding kunt u herkennen aan het slotje in de browser en het feit dat het website-adres begint met https:// in plaats van http://.

Google zet al een tijdje bij alle websites zonder certificaat een uitroepteken voor de domeinnaam. Ook waardeert Google al een aantal maanden de content van een website met certificaat beter dan een website zonder SSL certificaat.

Binnenkort gaat Google de gebruikers die met de Google Chrome browser uw website bezoeken (meer dan 76%) waarschuwen als uw website geen SSL / HTTPS certificaat heeft. Hoe ze dat gaan doen kunt u hier lezen.

Aangezien uw website, indien die niet een SSL / HTTPS certificaat heeft, in de toekomst door Google wordt bestempelt als Niet veilig / Not Secure is het belangrijk dat u zorgt dat uw website een dergelijk certificaat krijgt.

Een SSL / HTTPS certificaat kunt u aanvragen bij het bedrijf waar u uw webhosting heeft ondergebracht en kost ongeveer tussen de 50 en 100 euro per jaar. Om de website helemaal aan te passen zodat deze helemaal ‘https’ is heb ik ongeveer een uur nodig.

Heeft u advies of hulp m.b.t. een SSL / HTTPS certificaat nodig dan kunt u ons natuurlijk altijd bellen of mailen.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Eigen ontwerp en toch WordPress functionaliteit

Onlangs kregen we de vraag van een van de grafisch ontwerpers waar wij mee samenwerken of het mogelijk is om een eigen ontwerp voor een thema te maken voor WordPress.

Hij wilde namelijk een WordPress website hebben met een door hem zelf gemaakte vormgeving maar met het CMS (Content Management Systeem) van WordPress. Dit omdat hij op deze manier toch zelf makkelijk de teksten en afbeeldingen op de website kon aanpassen en toevoegen.

De standaard thema’s die gratis te downloaden of te koop zijn hadden namelijk niet de uitstraling die hij voor ogen had voor zijn nieuwe website. Deze ontwerper dacht dus dat hij moest kiezen tussen een website met een eigen ontwerp of WordPress gebruiken en dan accepteren dat het ontwerp van die website niet helemaal 100% naar zijn zin zou zijn.

Niets is minder waar, BrandNewFresh heeft zich namelijk gespecialiseerd in het ‘pixel perfect’ omzetten van een grafisch ontwerp naar een HTML / CSS / PHP / JavaScript website. Bovendien is het ook mogelijk om van uw grafisch ontwerp een WordPress template te maken.

Wij kunnen namelijk een of meerdere ‘template pagina’s’ maken voor u en die toevoegen aan uw nieuwe Wordpress website. Het enige dat u hoeft te doen is als u ingelogd bent op uw WordPress website als u een nieuwe pagina maakt in het pulldown menu Templates het template te selecteren dat wij voor u hebben gemaakt. Deze WordPress pagina gaat er dan precies zo uitzien als het eigen ontwerp dat u heeft aangeleverd.

Door op deze manier een website te maken kunt u of uw klant toch een zelf ontworpen website bezitten maar bovendien gebruik maken van alle voordelen van WordPress.

De grootste voordelen van WordPress zijn:

 1. De inhoud van WordPress website word zeer goed gevonden door Google
 2. Met een WordPress website is het zeer eenvoudig om zelf afbeeldingen en teksten aan te passen en toe te voegen
 3. WordPress wordt zeer regelmatig geüpdate waardoor uw website optimaal beschermd is
 4.  Er zijn vele plugins en widgets waarmee u zeer eenvoudig meer functionaliteit aan uw WordPress website kan toevoegen
 5. WordPress en de WordPress templates die wij maken zijn responsive dus op elk computer of mobiel apparaat uitstekend te bekijken

Meer informatie over het proces van het omzetten van uw grafisch ontwerp naar een WordPress thema kunt u lezen op de pagina ‘PSD naar HTML conversie’.

Meer informatie of een offerte aanvragen?
Heeft u interesse in deze of een van onze andere diensten?
Neem dan contact met ons op. Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.

Ook uw website idee kan gewoon in WordPress gemaakt worden!

Vraag gratis een second opinion over uw te bouwen website bij BrandNewFresh

In de afgelopen maanden zijn we een aantal keer in gesprek gekomen met mensen die zeer teleurgesteld waren over de nieuwe website die ze bij andere webbouwers hadden laten bouwen. Ten eerste kwam dit omdat deze nieuwe website heel veel geld had gekost om te bouwen. Ook waren ze teleurgesteld dat de nieuwe website niet gebouwd kon worden in WordPress volgens de webbouwer van hun nieuwe website, terwijl ze dit wel heel graag wilde. In alle keren dat we daarna naar zo’n website hebben gekeken konden wij werkelijk geen enkele reden vinden waarom de website, die uiteindelijk was gebouwd, niet in WordPress gebouwd had kunnen worden .

Wij hebben het idee dat de reden dat webbouwers liever niet een website in WordPress willen bouwen in de meeste gevallen dat meer te maken heeft met de insteek of kennis van de webbouwer dan de beperkingen van WordPress.

Wij denken dat dit meestal te maken heeft met een gebrek aan kennis van het bouwen van WordPress websites door de webbouwer, of dat de manier waarop ze de website wel hebben gemaakt veel meer tijd kost (dus meer uren op de factuur), of omdat er gebruik gemaakt wordt van een speciaal CMS (Content Management Systeem) / systeem dat alleen maar door deze webbouwer kan worden onderhouden of aangepast zodat u wel klant moet blijven van deze webbouwer.

Wij van BrandNewFresh kunnen elk ontwerp omzetten in een responsive WordPress thema. Ook werken wij niet met contracten en vinden dat we zo onze best moeten doen voor onze klanten dat ze er niet aan denken om naar een andere webbouwer te gaan. Daarom werken we ook graag met WordPress omdat de klant zelf heel veel kan aanpassen en toevoegen aan de website en andere programmeurs met kennis van WordPress gewoon aan het werk kan met de door ons gebouwde WordPress website.

Even voor de duidelijkheid een paar dingen op een rijtje
Om te voorkomen dat u op basis van foute informatie van andere webbouwers een verkeerde beslissing neemt zetten wij graag een paar dingen voor u op een rijtje:

 1. Een ingewikkeld grafisch ontwerp kan prima worden omgezet naar een responsive WordPress thema. Kijk maar bij de opdrachten die we al hebben uitgevoerd daar staan genoeg bijzondere ontwerpen tussen.
 2. Als u extra functionaliteit op de website wilt hebben (webshop, agenda, blokkenschema, video, fotogalerie, meerdere talen enz enz) ook dat kan allemaal in WordPress.
 3. Zelf als ingewikkelde webpagina’s aanpassen? Dat kan ook prima in WordPress door gebruik te maken van een ‘page builder’ als WPBakery Page Builder die we voor u aan de website kunnen toevoegen.

Natuurlijk zijn er sommige websites die beter op een andere manier gemaakt kunnen worden dan met WordPress maar 90% van de websites die moeten worden gebouwd zijn niet zo ingewikkeld dat deze niet in WordPress gemaakt kunnen worden. Elke website die informatie moet tonen en uit niet meer dan 50 pagina’s bestaat kan in 99% van de gevallen gewoon in WordPress worden gemaakt. Alleen bijvoorbeeld ingewikkelde webshops met duizenden artikelen en meerdere url’s en websites met enorm veel content die uit externe databases moet worden gehaald kunnen beter niet met WordPress worden gemaakt.

Wilt u een second opinion? Bel of mail ons!
Bent u benieuwd of uw nieuwe website in WordPress gemaakt kan worden (zelfs ondanks uw webbouwer heeft gezegd van niet) bel of mail ons dan gerust. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen. Wilt u weten wat het zou kosten als wij die website in WordPress voor u bouwen, dan maken we binnen 24 uur voor u een vrijblijvende offerte. Maar ook al wilt u puur alleen informatie, bel of mail ons gerust, wij helpen u graag.

Bel +31(0)10 – 3400 355 of mail naar wijzijn@brandnewfresh.com.